Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului

02 10. 2024, 12:24

Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului.

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură complet neașteptată. Și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască din mila cunoscuților săi. La început a apărut zvonul că Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor, e cel care l-ar fi ajutat pe fostul milionar să stea la azil, dar adevărul e cu totul altul.

Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului

„De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare”, a spus Ion Cassian, pentru Click!.

Recent, Irinel Columbeanu și Ion Cassian au vorbit despre înmormântare. Fostul milionar a dezvăluit că, atunci când va veni vremea, și-ar dori să fie înmormântat la Cimitirul Ghencea Militari din Capitală, alături de tatăl său.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui. Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a mai spus patronul azilului.

Fostul afacerist are mai multe probleme de când şi-a pierdut averea

Irinel Columbeanu a trecut prin multe momente grele în ultimii ani. Fostul afacerist a rămas fără vila impunătoare din Izvorani după aceasta a ars, milioanele din conturi s-au evaportat, iar problemele de sănătate s-au agravat. Acum însă, şi-a găsit liniştea în azilul la care a stat și tatăl său.

În perioada sa de glorie, Irinel Columbeanu arunca cu bani fără să se uite la numărul lor, avea orice femeie îşi dorea şi apărea pe primele pagini ale ziarelor. Viaţa acestuia a luat o altă întorsătură, iar problemele l-ai copleșit. Recent, fost soţ al Monicăi Gabor a luat această decizie neașteptată și mărturiseşte că acum este mai liniștit.

Fostul soţ al Monicăi Gabor s-a mutat de curând în centrul în care a locuit şi tatăl său. Ajuns la vârsta de 66 ani de ani, Irinel Columbeanu a decis că azilul este cea mai bună variantă pentru el. În căminul respectiv şi-a petrecut şi Zina Dumitrescu ultimii ani din viaţă.

foto: social media